La força de la natura

Ara ja fa un any de les erupcions del volcà islandès l’Eyjafjalla. Les seves conseqüències socials, polítiques i econòmiques van afectar tot Europa.

L’activitat sísmica va començar a finals del 2009, arribant a l’erupció volcànicadel 20 de març  de 2010, amb nivell 1 de l’Índex d’Explosivitat Volcànica'(VEI). Una segona erupció des del 14 d’abril, va provocar un intens núvol de cendra, que es va estendre pel continent europeu causant una interrupció del trànsit aeri i afectant a milions de passatgers a tot el món.

Aquí teniu un petit recordatori d’imatges i música, val la pena: el volcà islandès

0 thoughts on “La força de la natura

  1. Quin vídeo més xulo! I quants problemes va portar aquest volcà! Una o dos setmanes amb molts problemes aèris, però si et pares a pensar, la força de la natura va fer erusionar aquest volcà i va paralitzar tota la força Humana, que a vegades ens pensem que no hi ha res damunt nostre. Bé, coses meves…

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.