La força de la natura

Ara ja fa un any de les erupcions del volcà islandès l’Eyjafjalla. Les seves conseqüències socials, polítiques i econòmiques van afectar tot Europa.

L’activitat sísmica va començar a finals del 2009, arribant a l’erupció volcànicadel 20 de març  de 2010, amb nivell 1 de l’Índex d’Explosivitat Volcànica'(VEI). Una segona erupció des del 14 d’abril, va provocar un intens núvol de cendra, que es va estendre pel continent europeu causant una interrupció del trànsit aeri i afectant a milions de passatgers a tot el món.

Aquí teniu un petit recordatori d’imatges i música, val la pena: el volcà islandès

0 thoughts on “La força de la natura

  1. Quin vídeo més xulo! I quants problemes va portar aquest volcà! Una o dos setmanes amb molts problemes aèris, però si et pares a pensar, la força de la natura va fer erusionar aquest volcà i va paralitzar tota la força Humana, que a vegades ens pensem que no hi ha res damunt nostre. Bé, coses meves…

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.