Excursió a Vall Ter

Després de la recent llevantada, el Pirineu Oriental gaudeix d’uns bons gruixos de neu. Aprofitem per fer una ruta per Vall Ter (24-11-18). Des del parkimg de l’estació, enfilem pel clot de la Xemeneia cap al circ de Morenç, fins al Pla d’Ombriaga. Un cop ja hem fet alçada, seguim direcció E cap al Pic de la Dona (2704mts), portella de Mantet i Rocs Blancs (2440mts). De tornada, pel Pla de Coma Ermada ens porta directament al punt de sortida. Es tracta d’una ruta circular amb unes espectaclulars panoràmiques.
Una ruta molt recomanable per aquesta època de l’any, on la insolació és més duradera que a la zona més occidental d’Ulldeter.

0 thoughts on “Excursió a Vall Ter

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.