Descobrint l’Alt Pirineu

Precisa visita a la Vall de Cardos, descobrint les maravelles del Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Primera visita que en faig, i espero poder-ne fer moltes més per seguir descobrint aquests bonics paisatges. Llàstima del dia, ennuvolat que no ens va deixar veure la Pica d’Estats al fons dels paisatges. Hi tornarem!

Ruta circular des de Montalto va ser la següent, passant per Pont de la Borda, Pont de Boavi, Estany de Romedo de Dalt, Estany Xic de Certascan, Refugi de Certascan, Estany Closell, Collada d’Estallo… Uns 23km de recorregut. Us animo a veure les fotografies i fer-ne una visita a la zona (excursió feta el 29 d’octubre del 2023).

Àlbum fotogràfic, entra aquí.

Ruta wikiloc

Powered by Wikiloc

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.