Ruta circular a Certascan

Us comparteixo unes de les rutes més maques que he fet, a la Vall de Cardós, al Parc Natural de l’Alt Pirineu. Ja a la tardor li vaig fer una visita, i quedava pendent fer-la amb un paisatge primaveral.

Deixem el cotxe a la presa de Montalto, i comencem la ruta fent una visita obligada al Pla de Boavi. Reculant una mica, seguim pel camí que comença al Pla de la Borda, cap amunt, fins arribar al Refugi de Certascan. Després de fer una visita a l’Estany de Certascan, seguim la ruta pel camí de Certascan, fins arribar a un dels paisatges més bonics, l’Estany de Naorte, amb la Pica d’Estats com a teló de fons. Seguim fins a l’Estany Closell i continuem per una pista d’uns 7 km que es pot fer una mica pesada, ja en el tram final de l’excursió. En definitiva, una preciosa ruta circular d’uns 20km plena de paisatges excepcionals i realment espectaculars. Excursió feta el 26 de maig del 2024.

Us deixo un link amb un generós àlbum de fotos i la ruta a wikiloc.

Powered by Wikiloc

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.