Ruta dels llacs

Reportatge fotogràfic de la ruta feta el 6 de desembre. Es tracta d’una bonica ruta circular on passem per diferents llacs. Comença al pla dels Avellaners, on després de creuar el riu, agafem un camí a tocar del remontador de la pista d’esquí. Poc a poc anem pujant per un bonic camí ample a través del bosc. Arribem a l’Estany de Pradella, i seguint pel Pla Bones Hores, a l’Estany de les Bulloses. De tornada, seguim un tram molt curt per la carretera, tot seguit creuem un pont a ma esquerra. Ens endinsem en el bosc, seguint les marques grogues. De tornada fem l’itinerari passant per l’Estany del Racó, Estany LLarg i l’Estany Negre. És tracta d’una bonica excursió d’alta muntanya apta per a tothom. Un itinerari circular on gaudir d’un excel·lents paisatges de bosc alpí i estanys de muntanya.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.