Setcases – Costabona

Bonica i tranquila ruta de Setcases al cim del Costabona pel “camí dels contrabandistes” (29 de febrer del 2020). El sender comença just en el pont de Setcases que creua el Ter. El primer tram no té cap complicació. Més endevant, quan cal creuar el riu, el camí està una mica malmés. Ja a la zona del bosc, és important seguir els punts blaus. Trobarem moltes branques i troncs trencats al mig i és fàcil perdre el camí. Ja en el darrer tran, recuperem el GR i tenim el cim a tocar. Les vistes des del modest cim de 2465m són espectaculars, especialment la panoràmica de Vall Ter. Ja en el descens varem tenir la visita d’uns isards per acabar d’arrodonir aquesta bona excursió (adjunto enllaç de la ruta a wikiloc).

One thought on “Setcases – Costabona

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.