Al Puigmal

Preciosa ruta circular al Puigmal, que destaca per les seves panoràmiques i la visibilitat del trajecte. Des del Coll de les Barraques, seguint la senyalització, arribem al Pas dels Lladres, des d’on tenim unes bones vistes de la Cerdanya, el Pedraforca i la Serra del Cadí… Seguim a prop dels remuntadors de les pistes d’esquí, i fem el darrer tram cap al cim del Puigmal.

De tornada, agafem el camí a Fontalba. Abans d’arribar on estan aparcats els cotxes, a mà dreta, trobem les marques del GR que ens porten fins a la Font de l’Home Mort. Un cop allà, ja queda un últim esforç fins al Coll de les Barraques! Una gran excursió circular al Puigmal!!

Gaudeix de l’àlbum de fotos de la sortida feta el 19.8.20.

Enllaç a les fotos. Enllaç a la ruta wikiloc.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.