Travessa Núria – Vall Ter

Bonica i tradicional travessa Núria – Vall Ter, on podem gaudir de grans panoràmiques, bones vistes dels diferents camins i opcions de rutes que es poden fer pel Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser.

Sortim des del Santuari de Núria, pel GR-11, cap al Coll del Nou Creus, des d’allà, passem a tocar del Pic de la Fossa del Gegant, seguint pel Coll de Carança (a mà esquerra ens queden l’estany Blau i l’estany Negre de Carançà, i a mà dreta el riu de la Coma de Vaca, Torreneules…).

Continuem pel coll de Tirapits, fins a la Cabana de Tirapits. Un cop allà, per tal de fer carena, agafem el camí cap al Pic de l’Infern (2.869 m.). Seguim cap al Bastiments (2.881 m.), amb unes grans vistes de la Coma del Freser. Tot seguit anem direcció el Pic de la Dona, passant pel Coll de Mantet fins arribar a l’estació de vallter 2000, punt final de la nostra excursió.

A continuació us comparteixo l’àlbum fotogràfic de l’excursió (feta l’11 d’agost del 2021), i la seva ruta a wikiloc

Powered by Wikiloc

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.