La Vall d’Ordesa

Us deixo un recull de fotos de la preciosa sortida a la Vall d’Ordesa. Comencem des de la Pradera d’Ordesa, seguint el sender GR-11 que va remuntant la vall d’Ordesa pel marge N del riu Arazas fins a arribar al circ de Soaso, on hi ha el conegut salt d’aigua de la Cola de Caballo. Durant la primera part del recorregut, fins poc abans d’arribar a les Grades de Soaso, avancem per una pista que remunta la vall creuant bonics boscos de pins, faigs i algun prat. Des de les Grades de Soaso i fins a la Cola de Caballo (a la capçalera del circ de Soaso), avancem per un camí més estret que remunta la vall creuant amplis prats de muntanya. La tornada la vem fer per la senda de los Cazadores des d’on es poden veure unes magnífiques panoràmiques de tota la vall. Cal dir que és més habitual fer aquesta ruta circular a la inversa, fent la pujada forta fins la senda de los Cazadores i tornant per la vall.

Entra i mira totes les fotos aquí: àlbum de fotos.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.