Pla d’Erola – Puig Cerverís – Balandrau

Bona sortida i amb bones vistes. Des del refugi del pla d’Erola, cap el Cerverís (2208 m), seguint fins arribar al Balandrau (2585 m). El primer tram passem una part boscosa sense camí clar i una mica “bruta”. A la part del Balandrau ja veiem el camí sense problemes, molt clar i ben marcat.

Destacaria del puig Cerverís les bones panoràmiques que podem veure des del cim (Taga, Queralbs, Fontalba, el Puigmal, el Pedraforca….). Un cop al Balandrau, potser més conegut, podem seguint comtemplant grans vistes de la coma de Vaca, coma del Freser, el Bastiments, la Vall de Camprodon, pista de Tregurà…

Tot seguit adjunto àlbum de fotos i ruta a wikiloc.

Àlbum de fotos aquí.


Powered by Wikiloc

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.