Circular passant pel Puigmal

Bona ruta circular passant pel Puigmal, d’uns 26 km i 1500 m de desnivell.

Seguim el següent recorregut. Des del punt d’inici i final, el Collet de les Barraques, comencem el camí enmig del bosc, direcció el Pas dels Lladres. Un cop al coll, si en dia acompanya, tenim bones vistes del Pedraforca, el Cadí, la Cerdanya, el Puigpedrós, el Carlit… Seguim el camí, passant a prop dels remuntadors de les pistes d’esquí de l’estació d’esquí d’Er – Puigmal, en un sender molt clar, fins arribar al Puigmal (2910m). Un cop al cim, per la coma de l’Embut arribem al Santuari de Núria, on podem aprofitar per agafar forces i fer-hi una visita. Des d’allà, continuem pel camí de Fontalba, des d’on podem veure la Serra del Torreneules i les gorgues de Núria. Abans d’arribar a la Collada de Fontalba, agafem un camí que ens porta a la Font de l’home Mort i des d’allà al Coll de les Barraques. Una ruta ben maca i variada.

Adjunto àlbum de fotos (entra aqui) d’aquesta bonica sortida plena de paisatges i panoràmiques, i la ruta a wikiloc.

Powered by Wikiloc

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.