Bujaruelo – Otal – Ordiso

Bonica ruta circular d’uns 20km des del Bujaruelo, feta el 30 d’octubre del 2022.

Comencem des del refugi, pel GR-11, seguint la pista a l’esquerra del Pont de Sant Nicolàs, direcció la Vall d’Otal. Després d’uns 2 km arribem al Coll d’Otal on podem veure la bonica vall del mateix nom.

Seguint el camí fins al fons de la vall, cap a la dreta trobem el coll d’Ordiso, amb unes fantàstiques vistes entre les dues valls, des d’on passem a la vall d’Ordiso. Podem contemplar el salt d’aigua del barranc Farreras. El camí, seguint el riu d’Ordiso es troba amb el pont d’Ordiso i el riu Ara, envoltat d’uns bonics boscos caducifolis. Un cop aquí, seguim el camí de tornada sense pérdua cap a Sant Nicolàs de Bujaruelo. Una magnífica ruta circular, amb varietat de paisatges i panoràmiques.

Us deixo l’àlbum de fotos i la rura a wikiloc.

Àlbum de fotos entra aquí

Tardor a Bujaruelo
Powered by Wikiloc

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.