Circular Coma de Vaca -Nou Creus – Núria

Bonica i llarga ruta circular d’uns 30 km amb fantàstiques panoràmiques pels voltants de la Vall de Núria.

Deixem el cotxe a la curva de l’Alberg de la Farga (Queralbs), agafant el camí de les gorgues del Freser, des de Daió en direcció a la Coma de Vaca. Un cop allà, seguim per la coma del Freser (GR-11-7) amb el Balandrau al fons, tot agafant el sender que ens porta a la cabana de Tirapits. Continuem pel coll de Tirapits, la fosa del Gegant…, amb molt bones vistes de la Coma de Vaca, els estanys de Carançà, fins el pic de la Fossa del Gegant i coll de Nou Creus. Allà comencem el descens fins a la Vall de Núria, on es recomana una aturada i salutació a la Maré de Déu de Núria. Seguim pel camí vell, fins Queralbs i el punt d’inici de l’excursió, completant així aquesta bona ruta circular, plena de boniques vistes del Pirineu Oriental.

Si vols veure el recull de fotografies de la ruta, visita l’àlbum de fotos entra aquí.

Adjunto també la ruta a wikiloc.

Powered by Wikiloc

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.