Excursió al Taga i Puig Estela

Ruta tocant la Serra Cavallera, amb sortida i arribada des de Santa Magdalena de Puigsac (Pardines), fem cim al Taga (2040 m), el Puig de Coma d’Olla (1938 m) i el Puig Estela (2013 m).

El protagonista d’avui és el Taga, un mirador excel·lent dels cims del Pirineu, des d’on podem contemplar el magnífic panorama que ens ofereix: el Pedraforca, el Bassegoda, Comanegra, Canigó, Montseny, Cerverís, Puigmal, etc… La seva posició dominant sobre les valls del Freser i del Ter el fa un punt de referència de la comarca.

L’excursió és del 23 d’agost del 2023. Com a dada curiosa, veureu a les hemeroteques, que fins ara aquest dia ha estat un dels més calorosos en algunes zones de Catalunya, amb regístres rècord en molts observatoris. A l’àlbum de fotos veureu importants i boniques nuvolades de tarda que van descarregar de forma local al Pirineu.

Àlbum de fotos entra aquÍ

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.